летни гуми

летни гуми

Летни гуми от – Autobox

Не буди съмнение, че летните гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътното платно – летните гуми се радват на безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните характерности. Опитите сочат, вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Syron – възлови привилегии

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се ограничава евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с много ниски равнища на звук, лукс при каране, сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-значимото нещо, от което има нужда един водач. В допълнение, SYRON са от онези търговци, които вместват в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното загряване. Ефектът от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по значителен пробег и забележителна здравина даже и при управление с голяма скорост.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON

Не е необходимо да се питате или тревожите за това какъв тип летни гуми да подберете, тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на компанията SYRON съдържат безкрай предимства приоритети на съответните условия пред останалите съперници. Изрично е, че периодически на пътната настилка има предпоставки да изникнат изненадващи и неподходящи ситуации.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват прекрасно сцепление и подвижност и гарантират по-ускорено пресичане по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и незасъхнало; по-големи външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, предимно при значителна скорост; разтеглива нишка на коланите, които обезпечават по-благоприятна обратна връзка с пътната лента и точно шофиране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист, когато става дума за сцепление и точност на возенето – това ги конституира като превъзходен избор за ситуации, в които се налага върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на марката да създава завладяващо впечатление от движението. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от обемни проводници за премахване на водата и проводници по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми съдържа допълнително висок скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната конструкция, като гарантира запас от спокойствие при тежки обстоятелства.

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-големите и успешни марки в интернационален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, компанията се разширява перманентно в тон с на-новите технологии и направления на пазара, за да гарантира удобството и безопасността на шофьорите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis съдържат особени качества и достойнства. Някои от летните гуми са със специална структура, която ги превръща в изключително трайни, и имат сравнително дългосрочен живот, даже и при неточно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите канали и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с практичен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични предимства

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още редица приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири обемни водни улуци, които дават гаранция за спокойствието Ви при вече известния аквапланинг; полегати, овални раменни повърхности, които се влияят незначително от пътната настилка и с помощта на които се прецизира возенето и се намалява заплахата от някакво голямо деформиране; модерната сликова смес, която отпимизира шофирането на мокра и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се реализира отмерено разположение на напрежението при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от други оригинални и значими отличителни белези. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в извънредни обстоятелства; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с отбелязаните до този момент такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително конкурентен и елитен, което от своя страна е причината да си съперничи ефикасно с най-известните фирми в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава уважение и обстоятелството, че при изработката на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до минималното. Това дава шанс за по-обширен пробег и по-ограничен харч на гориво.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три централни надлъжни проводници над предпазителя, които подобряват отводнението и движението по незасъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което снижава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Независимо от това, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така подобрява сцеплението при незасъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра от своя страна оптимизират стабилността при голяма скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Важните плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, малкото консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и неизсъхнали пътни ленти. Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при всички режими на потребление.

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на фирмата за България и ви предоставаме много подбрани и достъпни оферти! Повярвайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите съвети за летни гуми прегледайте и: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми от – Autobox
Летни гуми Syron – възлови привилегии
Летни гуми SYRON
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON – вторични предимства
Летни гуми BlueTech
Като за финал